شنبه 4 مرداد 1393 7:35
    Saturday 26 July 2014 7:35
VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

-----------------------------

اطلاعيه مهم جهت دانشجويان مشمول مقطع کارشناسي پيوسته

آن دسته از دانشجوياني که قبل از ورود به مقطع کارشناسي پيوسته در مقطع کارداني فارغ التحصيل شده اند سنوات مجاز تحصيلي آنان حداکثر4 سال مي باشد ودرصورتيکه يکبار در مقاطع دانشگاهي انصراف از تحصيل و ثبت نام مجدد داشته اند سنوات آنان به مدت 12 ترم واز ابتداي تحصيلات رشته قبلي آنان مي باشد.

اگر دانشجويي در مهلت مجاز ذکر شده موفق به اتمام دروس خود نشده است لازم است هرچه سريعترحداکثرتا پايان ارديبهشت ماه جهت دريافت مجوز به آموزش دانشگاه مراجعه نمايد.

(لازم بذکر است درصورت عدم دريافت مجوز سنوات، دانشگاه هيچ گونه تعهدي در قبال صدور مدرک تحصيلي نخواهد داشت.)

کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد  اسلامی خمین عضو می پذیرد

در اين بخش آخرين دستور العمل هاي معاونت دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خمين قابل مشاهده مي باشد.

پاره اي از تخلفات انضباطي - آموزشي و دانشجويي واحكام صادره ازسوي كميته انظباطي

جرايم و تخلفات دانشجويي:

الف)جرايم عمومي دانشجويان از قبيل تهديد،تطميع،توهين،ضرب و جرح ،جعل، سرقت، رشوه، اختلاس و قتل.

1.هرگونه نزاع و درگيري فحاشي هتاكي شوخي هاي ناهنجار با وجود شاكي و غير آن ممنوع مي باشد.

راي صادره از حداقل توبيخ كتبي تا حداكثر 4 نيمسال محروميت از تحصيل.در صورتيكه شاكي از اساتيد يا پرسنل باشد مجازات تا اخراج كامل از دانشگاه تشديد خواهد شد.